Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Pekka Keränen
050-566 6268

Harjoitusryhmät ja -ajat

Vuoden 2018 syksyn treeniajat:


AIkataulu

Maanantaisin
klo 18-19 Lähiseudun kilpailijat (Pekka)

Keskiviikkoisin

klo 18-19 Judo , junioreiden jatkoryhmä. Tähän ryhmään kaikki aiemmin treenanneet valkoisesta vyöstä ylöspäin. (Mervi, Pekka)
klo 19-20 Jannen jumppa aikuisille nyrkkeily/judotyyppistä kuntoharjoittelua

Perjantaisin
klo 18-19 Lähiseudun kilpailijat (Pekka)

Muutokset aikatauluissa ovat mahdollisia.


 


Harjoittelu tapahtuu seuraavissa ryhmissä:

1. Muksujudo-ryhmä (n. 5-8 v)
Ei järjestetä kaudella 2017/2019.

2. Peruskurssi-ryhmä (yli 8-vuotiaille)
Varsinaisen peruskurssin suoritus eli judon perusteiden opettelu pidetään Jatkokurssin yhteydessä keskiviikkoisin. Kurssi tähtää keltaisen vyön suorittamiseen. (Lisäinfoa Mervi Lahtiselta).

3. Judo/ jatkokurssi-ryhmä
Keltavöiset tarkentavat taitojaan ja harjoittelevat uusia tekniikoita keskiviikkoisin. Junioreilla on mahdollisuus osallistua junnu-cup kisoihin ja aikuisillekin on alempien vöiden kilpailuja. Myös aloittelijat sopivat tähän ryhmään.Ohjaajina Mervi Lahtinen (1 dan), Pekka Keränen (3 dan).
 

4. Kilpajudo-ryhmät
Kilpailutekniikkaa ja kovempaa harjoittelua, tavoitteena luoda edellytykset kilpailumenestykselle. Ohjaajana Pekka Keränen (3 dan).

5. Kuntonyrkkeily: Jannen jumppa aikuisille nyrkkeily/judotyyppistä kuntoharjoittelua

Ilmoittautumiset: Janne Mäkinen puh 040-7150719 Pekka Keränen puh 050-5666268
Harjoitusten vetäjien yhteystiedot:

Kilparyhmä:   Pekka Keränen (3 dan) 050-566 6268

Keskiviikon ryhmä:   Mervi Lahtinen (1 dan) 050-5337240


YLEISTÄ JUDOTIETOA:

Harjoitukset

Kurssilla tarvitsemasi judogin (judopuvun) voit hankkia joko itse tai seuran kautta. Harjoitukset pitää nimetty vetäjä tai paikallaolijoista korkeimman vyöarvon haltija ellei erikseen ole toisin sovittu. Harjoitukset alkavat yhteiskumarruksella, jonka jälkeen seuraa alkulämmittely ja ukemiharjoittelu (kaatuminen). Tämän jälkeen käydään läpi kurssiohjelman edellyttämiä tekniikoita. Lopuksi harjoitukset päätetään yhteiskumarrukseen

Vyökoe

Kurssi päättyy vyökokeeseen, jossa graduoija (vyökokeen vastaanottaja) tarkistaa että kurssilla opetetut asiat on omaksuttu ja että oppilas osaa seuraavan vyöarvon tekniikat ja muut opetut asiat esim. sanastoa, käyttäytymistä jne. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat seuraavan vyöarvon (keltainen, junioreilla valkoinen+natsa) sekä judopassin. Judopassiin tallennetaan kaikki suoritetut vyöarvot, kurssit, kilpailut ja muu toiminta judon parissa. Lisäksi judopassista löytyy tiedot eri vyöarvojen vaatimuksista.

Vanhemmille tiedoksi !
Ennen harjoituksia: Judokan kynsien tulee olla lyhyet. Korvakorut, nenäkorut yms. otettava pois. Jalat on pestävä ennen tatamille tuloa, pukuhuoneista voi kävellä sukat, rantasandaalit yms. helpot kengät jalassa (lattia eteisen ja kuntosalin puolella on kylmä ja likainen). Mikäli juomapullo on mukana, juoman tulee olla vettä, se on paras janonsammuttaja, eikä aiheuta sokeritasapainon heittelyjä.